<h2>Ενοικιάσεις Κάδων & Χωνιά για Οικοδομές</h2><p>Έχετε διεκπεραιώσει μια σειρά εργασιών και έχει προκύψει η ανάγκη άμεσης μεταφοράς μπάζων και απορριμμάτων;</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.xenikakikadoi.gr/more2.php?l=el&id=5801' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Αφοι Ξενικάκη Ο.Ε.</h2><p>Η επιχείρηση Αφοι Ξενικάκη Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1985 από τον Κωνσταντίνο Ξενικάκη και σήμερα συνεχίζουν τα παιδιά του Ιωάννης και Εμμανουήλ...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.xenikakikadoi.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Χωματουργικές εργασίες</h2><p>Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό παντός είδους χωματουργικές εργασίες σε όλο το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη. Η εξειδικευμένη ομάδα μας έχει την εμπειρία...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.xenikakikadoi.gr/more2.php?l=el&id=5802' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Αποκομιδή απορριμμάτων</h2><p>Η επιχείρησή μας Αφοι Ξενικάκη Ο.Ε. η οποία εδρεύει στον Κρουσώνα Ηρακλείου Κρήτης, με την μακροχρόνια παρουσία της στο χώρο, εκτός από ενοικιάσεις κάδων και χωματουργικές εργασίες, σας προσφέρεις και...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.xenikakikadoi.gr/el/enikiasis-kadon-mpazon-xonia-oikodomis-xomatourgikes-ergasies-iraklio-kritis-Perissoteres-Ypiresies' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Χωματουργικές εργασίες
 
Χωματουργικές εργασίες
Αφοι Ξενικάκη Ο.Ε. | Κάδοι Μπαζών - Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτης
Η επιχείρησή μας Αφοι Ξενικάκη Ο.Ε. η οποία εδρεύει στον Κρουσώνα Ηρακλείου Κρήτης, δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1985 και αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό παντός είδους χωματουργικές εργασίες σε όλο το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη. 
 
Η εξειδικευμένη ομάδα μας έχει την εμπειρία να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία έχει σχέση με:
 Κατεδαφίσεις
 Εκσκαφές 
 Μπαζώματα
 Εκβραχισμούς
 Διαμορφώσεις χώρων κ.α
 
Αναλαμβάνουμε γενικές εκσκαφές μικρών και μεγάλων ιδιωτικών και δημόσιων έργων στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.
 
Διαθέτουμε σύγχρονο ιδιόκτητο στόλο και εξειδικευμένα χωματουργικά μηχανήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις πιο δύσκολες και ειδικές χωματουργικές εργασίες.


Η πείρα και το μεράκι πάνω στις χωματουργικές εργασίες είναι το σήμα κατατεθέν όλα αυτά τα χρόνια.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα αναλάβουμε άμεσα να υποστηρίξουμε με την αποδοτικότερη μέθοδο, την διαδικασία διαχείρισης κάθε έργου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Αφοι Ξενικάκη Ο.Ε. | Κάδοι Μπαζών - Χωματουργικές Εργασίες
Κρουσώνας, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2815107445 Κιν: 6975532166, 6979715516